Pályázat

Technológiai fejlesztés a hejőkeresztúri szabadidő komplexum üzemeltetési feladatainak ellátása érdekében

pályázat

Kedvezményezett neve:
Hejő-Tó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Technológiai fejlesztés a hejőkeresztúri szabadidő komplexum üzemeltetési feladatainak ellátása érdekében

Szerződött támogatás összege:
9 989 167 Ft

A támogatás mértéke:
70 %

A projekt tartalma:
Jelen projekt keretében társaságunk a fő tevékenységét kívánja fejleszteni, saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése. Ennek keretében feladatunk a terület karbantartása, a szükséges földmunkák elvégzése, a látogatók részére történő alkalmassá tétele, az üzemeltetési feladatok ellátása, a szükséges infrastruktúra kiépítése és biztosítása.

Ennek biztosítására társaságunk gépberuházással kívánja a fejlesztendő tevékenység hatékonyságát növelni, melynek során beszerzésre kerül 1 db Force 915 homlokrakodó a szükséges adapterekkel nettó 9.692.970 Ft összegben, továbbá 1 db Force 110 árokásó a szükséges adapterekkel nettó 3.292.269 Ft összegben.

A munkaeszközök segítik a hatékony és gyors munkavégzést. A gépek segítségével a szükséges karbantartásokat az év minden időszakában el tudjuk látni, nem szükséges bérleti konstrukció keretében biztosítani az eszközöket, az új eszközök olcsóbb fenntartást biztosítanak társaságunk részére, így a nehéz feladatok ellátása, rakodási és földmunka oldalról is elvégezhető. A megvalósítás helyszínen rendelkezésre álló gépek beszerzésével a munkavégzés feltételei javulnak, a folyamatok elvégzésére fordított idők lerövidülnek, valamint saját munkavállalóink modern eszközökkel és fejlett körülmények között láthatják el feladataikat. A fentiek alapján a gépek beszerzése további lehetőségeket nyújtanak a vállalkozás számára, hiszen bővíthetjük humán erőforrás létszámunkat, akik saját gépekkel végezhetnek folyamatos karbantartási feladatokat.

A beszerzés lebonyolításához, az üzembe helyezéshez, valamint a projekt sikeres megvalósításához 1 fő közreműködő munkabérköltségét kívánjuk elszámolni a hozzá kapcsolódó szociális hozzájárulási adóval összesen 4,5 hónap vonatkozásában. A bruttó bér 250.000 Ft/hó. A projekt keretében összesen 4,5 hónap * 250.000 Ft/hó = 1.125.000 Ft-ot kívánunk elszámolni, aki részére képzést is megvalósítunk 40 órában, 4.000 Ft/óra díjban, azaz nettó 160.000 Ft összegben, mely a digitális kompetenciák javítására irányulnak. A tevékenységében sokoldalú gép megkönnyíti és felgyorsítja a tereprendezési és rakodási munkáink elvégzését.

Mindezek mellett a pályázati projektünk közvetlen célja a vállalkozásunk fejlődésének folyamatos fenntartása, továbbá a munkavégzés megkönnyítéséhez szükséges eszközparkunk fejlesztése. A fejlesztés hatására a munkahelyek megtartása és munkaeszközeink fejlesztése valósul meg. A tervezett projekt megvalósítása által javul vállalkozásunk piaci és gazdasági helyzete. A vállalkozás működésének minőségi fejlesztése, a kivitelezéseken foglalkoztatott kapacitások bővítése, ennek érdekében esetleges új munkaerő alkalmazását és gépek, berendezések beszerzését teszi elérhetővé a későbbiek folyamán. Szolgáltatásaink között szerepel számos építőipari tevékenység, melyek között további bevételi forrást jelentenek hosszú távon vállalkozásunk számára. A megvalósítani kívánt fejlesztés hatására, partnereink és az ide látogatók elégedettsége növekszik, továbbá új potenciális partnerekkel való együttműködés alakítható ki. A beszerzésre kerülő gépek ideálisak több munkafolyamat gyorsabb elvégzésére, kapacitásaink növelésére. A gépek segítségével új potenciális ügyfelekkel való együttműködést alakíthatunk ki azáltal, hogy a munkafolyamataink elvégzését modern gépekkel és tartozékokkal, sokkal eredményesebben és hatékonyabban tudjuk ellátni, piaci előnyre tehetünk szert, azáltal, hogy a munkafolyamataink megvalósítására fordított idő csökken. Az eszközpark folyamatos újítására a rendszerint változó technológiai igényekhez való igazodás érdekében van szükség, ami a versenyképességünk és a piacon történő helytállásunk feltétele. A munkagép beszerzése és a projekt megvalósításához alkalmazni kívánt szakmai megvalósításban résztvevő munkavállaló alkalmazása elengedhetetlen a hatékony munkavégzés, projektmegvalósítás és az jelenleg foglalkoztatott munkavállaló feladatainak ellátásához. Úgy gondoljuk, hogy projekt elképzelésünk reális és biztonsággal megvalósítható.

A projekt befejezési dátuma:
2023.01.31.

A projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.9-20-2021-04770

Nyitvatartás

Előszezon
(05. 15-től 05. 31-ig)

H-P:
12.00.-18.00.
SZ-V:
10.00-18.30

Főszezon
(06. 01-től 08. 31-ig)

H-V: 10-20

Utószezon
(09. 01-tól 09. 30-ig)

H-P:
12.00.-18.00.
SZ-V:
10.00-18.30

Ajánlott szálláshely